LIFX Tile Modulaire White & Colour WiFi Smart LED Wandtegel (5-pack) Meubels > Verlichting kopen? Lees eerst hier en profiteer van extra voordeel

  kopen

In een notendop

De LIFX Tile Modulaire White & Colour WiFi Smart LED Wandtegels maken jou het leven aangenamer door het bieden van gemak en multifunctionaliteit; recht vanuit je handpalm.
De LIFX Tile voorziet jou van de unieke verlichting om jouw thuisomgeving eenvoudig mee te nemen naar het digitale tijdperk. LIFX is namelijk een van de weinige merken smart verlichting die zónder smart hub, bridge of gateway smart home oplossingen aanbiedt. Bij alle smart verlichting van LIFX zit een ingebouwde WiFi-chip die verbinding maakt met jouw thuisnetwerk naar keuze. Deze bestuur je dan via een app die te downloaden is in iOS App Store, Google Play Store en Windows Phone Store. Via de app stel je de verlichting individueel in of als groep, kies uit 16 miljoen kleuren verlichting, stel de lichtintensiteit en verschillende scènes in, en breng jouw verlichte omgeving naar hogere sferen door het toevoegen van lichteffecten.
Naast het feit dat met deze LIFX Tile een bridge overbodig is, is deze gemakkelijk te installeren en is de app erg gebruiksvriendelijk. Het voordeel van de overbodige bridge is dat de installatie vlot verloopt. Een nadeel is dat wanneer je de rest van je huis smart wil maken – mits het product enkel werkt via WiFi-verbinding – je wél een smart hub, bridge of gateway nodig hebt.

LIFX of LIFX+

De serie LIFX+ staat in de basis gelijk aan de reguliere LIFX smart LED verlichting, maar heeft een belangrijke toevoeging: de optie tot infrarood die zorgt voor nachtvisie. Op deze manier is je thuisomgeving zowel sfeervol als veilig! Weet je niet zeker of de LIFX smart lamp daadwerkelijk de plus-versie is? Ga dan naar de app en klik op de betreffende LED lamp waar je het icoontje van een oog zult vinden. Vind je geen icoontje van een oog, dan is het een reguliere LIFX smart lamp.

Energiezuinig met A+ LED

LED's zijn goed voor de portemonnee en het milieu. Ze kosten minder energie en gaan langer mee dan gloeilampen.

Service Integratie

Ben jij ook fan van complete integratie met andere services, zodat verschillende apparaten met elkaar in verbinding staan en worden opgenomen in het grotere geheel van je smart home? De LIFX WiFi verlichting is te integreren met Nest, IFTTT, Google Assistant, Amazon Alexa, Smart Things, Logitech Harmony en meer.

LIFX

Ean 9347403001236
SKU

17

LIFX

EUR

Extra voordeel vind je hier door direct te bestellen.
Oude prijs : Euro
Dagprijs LIFX : 249.00 Euro
Ga naar LIFX Tile Modulaire White & Colour WiFi Smart LED Wandtegel (5-pack)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *